Cookie / süti kezelés
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy az mimama-konyhaja.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Tudjon meg többet...
Elfogadom
Nem fogadom el
Telefonszám: 06 (1) 371-5253 |

Otthonos étterem, hazai ízek

Hogy kerülhet fel egy hazai ízekre, a “magyar gyomorra” alapozó étterem a gasztro-térképre? A válasz egyszerű. A minőséggel, ami kiemeli a többi közül. Éttermünk sokkal több annál, amit első körben gondolnak egy magyaros étteremről. Az otthonos étterem fogalmát sem egészen úgy kell értelmezni, ahogy emlékképeinkben felvillan az otthonunk és nagyanyáink főztje. 

Ízekben és ételekben tökéletesen a hagyományos magyar gasztronómia jelenik meg, de a felhasznált alapanyagok minősége - a mintagazdaságokból származó magyartarka szarvasmarha, az aranyszalagos mangalica sertés vagy a tejes borjú húsa - a garancia arra, hogy olyan fogásokat teszünk vendégeink elé az asztalra, melyekre valóban büszkék lehetünk.

Itallapunk is tükrözi a hazai ízlésvilágot, így a megszokott felhozatal mellett házi készítésű szörpök is felkerültek rá csakúgy, mint a jó magyar pálinkák színes választéka. 

Ha még nem hallott rólunk

Mimama Konyhája éttermünk - mely 60 fő befogadására alkalmas, további 40 férőhelyes terasszal és 80 fős konferenciateremmel rendelkezik - a főváros XI. kerületében, Kelenföldön található. 

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben a Magyar Gasztronómiai Egyesület által alapított Aranyszalag díjat átvehettük. Ezt az elismerést a Baumgartner Antal levegőn szárított mangalicasonkája nyerte, mely egy igazán különleges eljárással, évekig készül. 

Otthonos éttermünk ilyen kiváló minőségű, hazai alapanyagok felhasználásával készíti el azokat a szinte hungarikumnak számító fogásokat, melyekkel nemcsak a közelben dolgozó, de az ország bármely pontjáról vagy gyakran külföldről hozzánk betérő vendégeinket várjuk.

Otthonos étterem extrákkal

Mindamellett, hogy a – változatos, színvonalas – napi menüre betérő törzsvendégeink igényeit maximálisan igyekszünk kielégíteni, gondosan ügyelünk arra is, hogy az akár 80 fős rendezvényekre érkező vendégeink is kényelmesen elférjenek éttermünkben vagy konferenciatermünkben, és mindannyian ugyanabban a gasztroélményben részesüljenek.

A legjobb visszajelzés számunkra az, ha egy céges rendezvényt, családi ünnepet újra és újra nálunk tartanak meg. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink valóban otthon érezzék magukat, nálunk nincsen színpompás, aranyló dekoráció, csak egyszerű, de mégis elegáns környezet, mely nem feszélyezi a hozzánk látogatókat.

Bízza ránk ünnepi asztalát!

A szeretet ünnepe – függetlenül a karácsonyfa alatt rejtőző ajándékok számától és nagyságától – attól az igazi, ha körbeüljük a családi asztalt, és jóízű tradicionális ételeket fogyasztunk. Otthonos éttermünk kínálatában éppen ezért külön szerepelnek olyan karácsonyi fogások, mint a halászlé, a töltött káposzta vagy épp a házi kocsonya mangalica csülökkel, melyek emelik az ünnep fényét, egyúttal jelentős terhet vesznek le a háziasszonyok válláról. 

Hideg- és melegtáljaink is a hagyományosság jegyében készülnek, de igazi értékük a felhasznált alapanyagok magas minőségében rejlik. 

Bízunk abban, hogy a hozzánk betérők maradéktalanul elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, az igényes, ízletes ételekkel és a kiszolgálás színvonalával, és előbb-utóbb visszatérő vendégekké válnak.