A hazai gasztronómia csúcsa az, amikor a már ismert és közkedvelt ételeinket a legkiválóbb alapanyagokból készítjük. De mit jelent a kiváló, ha az otthon ízeiről van szó? A gulyáslevesnél magyar tarkát, a kolbász és a pörkölt esetében arany szalagos mangalicát, a rántott szeletnél tejes-borjút. Ezekkel az elsőosztályú hozzávalókkal készülnek a Mimama-Konyhájának fogásai.
Végre a fővárosban is van egy hely, ahol az otthon íze az első!
A Mimama-Konyhájában szárazon érlelt, 50 hónapos mangalica sonkával és disznótorossal várjuk a vendégeket. A kelenföldi étterem kínálata nem csak a 11. kerületben, de egész Budapesten egyedülálló, mert egyszerre vegyíti a minőséget nagymamáink imádott főztjével.
Hagyományos éttermünkben gyakran fordulnak meg a 11. kerületben élő vagy dolgozó vendégek, akik rendszeresen térnek vissza, és általában nem egyedül. Pozitív visszajelzés számunkra, hogy törzsvendégeink büszkén ajánlják magyaros konyhánkat barátaiknak, ismerőseiknek.
Minőségi a’la carte fogásainkon túl kiemelt figyelmet fordítunk a napi menü színvonalas összeállítására is. A magyar konyha ízei itt is visszaköszönnek, így aki csak egy napi menü miatt tér be hozzánk, az is kap egy szeletet a hely jellegéből.
Igazán fontos pillanatok a hagyományos gasztronómia jegyében.
Legyen szó egy nagyobb üzleti rendezvényről, céges konferenciáról, karácsonyi buliról vagy szakmai továbbképzésről, vendégeinket egy jól felszerelt konferencia központ várja.
Családi rendezvények esetén az esemény méretétől és jellegétől függően több lehetőség is nyitva áll 11. kerületi éttermünkben. Amennyiben esküvőt, születésnapot, keresztelőt vagy egyéb fontos pillanatot ünnepelne nálunk, 80 fős konferenciatermünk, 60 fős éttermünk vagy 40 fős teraszunk tökéletes helyszínéül szolgál az ilyen típusú összejövetelekhez.