DINING CITY ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT 2025. október 2 - 19.
Az Étterem hét ideje alatt gazdaságunk különleges, prémium nyersanyagaiból kóstolhat házias ízvilágú, magyaros ételeket a Mimama Konyhájában. A 3 fogásos menük ára egységesen 8900 Ft.
Alapanyagaink többek között szabad tartású, saját nevelésű, 100% tiszta vérű mangalica, húshasznú magyartarka marha és húshasznú magyartarka tejes borjú. Ételeink mellé házi készítésű savanyúságot, szörpöket, lekvárokat kínálunk.
Az Étterem hét keretein belül vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:
Előétel/Leves
Vegyes ízelítő gazdaságunk legjavából (60 hónapos érlelt mangalica sonka, Füstölt mangalica parasztsonka, Mangalica parasztkolbász, Porchetta, Tepertőkrém)
Céklás rizottó, kecskesajt, tökmag (+600.-Ft)
Gulyásleves magyar tarkából, házi csipetkével
Mimama pontyhalászleve gyufatésztával (+600.-Ft)
Fűszeres körtekrémleves, zellercsipsz, dió
Főétel
Mangalica szűzből készült bécsiszelet bajor burgonyasalátával
Grillezett vörös tonhal filé citrusos mártással és sült gyökérzöldségekkel (+1.100.-Ft)
Burgundi marharagu házi burgonyafánkkal
Kemencében sült kacsacomb édesburgonya pürével és pezsgős káposztával (+1.100.-Ft)
Desszert
Tökös-mákos rétes vanília sodóval
Gesztenye torta fahéjas szilva chutney-val
Vegán "túrógombóc" illatos almaraguval
Ne maradjon le, foglaljon most a linkre kattintva!